Käyttökoulutus

Käyttökoulutus

Haluaisitteko oppia käyttämään tietokonetta tai laajentaa olemassa olevaa osaamistanne?

 

Olemme huomanneet, että koulutusta ja kursseja järjestetään todella vähän ja monesti ne ovat vaikeissa paikoissa kulkuyhteyksien suhteen. Suuret ryhmät vaikeuttavat usein myös oppimista. Tarjoamme tietokoneen käyttökoulutusta ja yksityiskursseja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Koulutus toteutetaan yksityisopetuksena, jolloin saadaan paras mahdollinen lopputulos. Ajankohdan päätätte te. Tulemme paikalle silloin, kun teille parhaiten sopii.

Koulutukset eivät ole riippuvaisia tietystä käyttöjärjestelmästä kuten yleensä, vaan koulutamme käyttäen sitä käyttöjärjestelmää, joka tietokoneessanne on (Windows XP, Vista, 7, 8, 10). Sama koskee myös muita ohjelmistoja. Ihmiset ovat erilaisia oppimaan, joten emme aseta koulutukselle varsinaista tarkkaa aikarajaa. Meille tärkeintä on ihmisen oppiminen, opetuksen laatu sekä asiakastyytyväisyys.

Ottamalla yhteyttä meihin, kartoitamme lähtötason sekä aiheet, joista haluatte oppia. Tämän jälkeen kokoamme tarpeisiinne sopivan yksilöllisen koulutuskokonaisuuden. Voitte myös halutessanne valita koulutuksen alla olevista aihealueista.

 

 

Esimerkkejä koulutuksien aiheista:

 

  • Tietokoneen käytön alkeet: Laitteistoon tutustuminen, hiiren jä näppäimistön käyttö, perustoimintojen opettelu sekä pieni katsaus internetin käyttöön.

 

  • Tietokoneen käyttö perus: Windowsin perusohjelmien käyttö, oheislaitteiden kuten tulostimen, ulkoisen kiintolevyn sekä muistitikun käyttö.

 

  • Internet ja sähköposti: Tutustuminen erilaisiin selaimiin, sivustoihin sekä sähköpostin käyttöön.

 

  • Tekstinkäsittely: Tekstin tuottaminen ja muokkaaminen esimerkiksi Microsoft Word ohjelmistolla.

 

  • Tietoturva: Tutustuminen tietoturvaohjelmistoihin, salasanoihin, tietokoneen päivitettynä pitämiseen sekä muuhun yleiseen tietoturvaan.

 

  • Sosiaalinen media: Tutustuminen yleisimpiin sosiaalisiin medioihin (Esim. Facebook, Instagram, Twitter), tilin luonti, ominaisuudet, käyttö.

 

  • Kuvien käsittely: Kuvien siirto tietokoneelle sekä käsittely haluamallanne ohjelmistolla.

 

  • Tietokoneen kokoaminen, komponenttien vaihto ja puhdistus: Tutustuminen komponentteihin, niiden turvalliseen vaihtamiseen ja pölyjen puhdistukseen sisältä. (Pöytäkoneet sekä kannettavat)

 

  • Älypuhelimet ja tabletit: Käytön perusteet, ohjelmistojen käyttö, tietoturva.

 

 

Kaikista koulutuksistamme löytyy myös edistyneemmille käyttäjille suunnatut versiot, joissa käydään asioita läpi yksityiskohtaisemmin sekä perehdytään tarkemmin käyttöjärjestelmien, ohjelmistojen sekä laitteiden ominaisuuksiin.

Yksityisopetuksen hinta on meillä myös markkinoiden edullisin, 29€/h. Valitsemalla useamman tunnin kestävän kokonaisuuden, on hinta vielä tätäkin edullisempi. Esimerkiksi 4h paketin hinta on 99€ (24,75€/h). Hinnat sisältävät Alv 24%.

Ottakaa yhteyttä, niin tehdään teille tarpeisiinne sopiva ja kustannustehokas oppimispaketti.