OmaKone

OmaKone

Ihmiset usein arvostavat helppoutta tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Tietokoneen osien etsiminen itse ja laitteen kokoaminen sekä asennukset ovat aikaa, kärsivällisyyttä ja tietämystä vaativa prosessi.

Nykyään mainostetaan paljon ns. pakettikoneita. Ne ovat valmiiksi koottuja, käyttöönottoasennusta ja päivityksiä vaille valmiita laitteita, jotka ovat suosiossa helppoutensa takia. Pääasiassa ne kuitenkin rakennetaan niin, että yksi osa on huomattavasti ylitse muiden ja tällä osalla, sekä edullisella hinnalla asiakkaat houkutellaan ostamaan laite. Tosiasia kuitenkin on, että tietokone on juuri niin hyvä, kuin sen heikoin osa on. Pakettikoneissa on myös huomattava määrä valmistajan asentamia, usein turhia sovelluksia jotka hidastavat konetta entisestään ja joita on usein vaikea poistaa johtuen siitä, että ne on integroitu käyttöjärjestelmään.

OmaKone on palvelu, jonka avulla saat juuri sellaisen tietokoneen kuin haluat. Kerro meille vain millaiseen käyttöön tietokone tulee sekä hinta, jonka olet valmis maksamaan. Hankimme osat jotka ovat tasapainossa keskenään, jolloin pullonkauloja ei pääse syntymään. Kokoamme, asennamme ja optimoimme laitteen, jolloin käyttökokemuksesta saadaan huomattavasti parempi kuin saman hintaluokan pakettikoneissa.